2012-04-29 15:20:42• hírek • Kocsis Zoltán

Több, mint 1,2 hektár területet modernizált a város

Noha az idei tavasz legfontosabb infrastrukturális fejlesztése Szatmárnémetiben kétségtelenül a Károlyi út felújítása, az elmúlt két hónapban másutt is jelentős rehabilitálási munkálatok zajlottak a városban. A település déli részén több, mint egy 1,2 hektárnyi területet modernizált a polgármesteri hivatal.

A legjelentősebb munkálatok a Basarabia utcán és a Baladei valamint a Zimbrului utcákon zajlottak. Mindkét részt teljesen újra aszfaltozták: előbbi utca munkafelülete 2050 négyzetméter, utóbbi kettőé pedig (együttvéve) 1885 m² .

Márciusban és áprilisban folytatódtak a nagyszabású felújítási munkálatok a 16-os lakónegyedben is. Szatmárnémeti legnagyobb és legnépesebb negyedében ezúttal összesen 3220 m² alapterületű járdát modernizáltak a Sanatatii, a Muncii, a Musetel, a Rozmarin, a Capricornului, a Iasomiei, az Astronautilor és az Armoniei utcákon.

Szintén a járdákat renoválta a város vezetése a Carpati II negyedben is, a Ganea, a Bargaului, a Pastovaru, a Somesului és a Crisului utcákon. Ezen munkák 2415 m² -t érintettek. További 1300 négyzetméternyi útszakaszt aszfaltozott le a polgármesteri hivatal a 15-ös lakónegyedben, az Ozanei és az Oituz utcákon.

Mindemellett két parkolót is sikerült átadni a forgalomnak. Az egyik a Ganea utcán található, a 400 m² -es területen 20 személygépkocsi számára van hely. A Jiului és a Neajlov utcákon egy háromszor nagyobb parkolót sikerült kialakítani: az 1540 m² -es területen 66 autó számára van megfelelő hely.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: